Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Huesitos

Streamer i Gamedev

Presentació

Benvinguts a l'aixeta del Huesitos, un noi de 26 anys, apassionat dels videojocs i que pateix una malaltia minoritària com és la Fibrosis Quística (FQ).
He començat a fer streams a Twitch, tant de PC com de consoles.
Soc un gran fan de Nintendo i en les meves estones lliures col·laboro amb Nintenhype.cat, la comunitat catalana de Nintendo, fent algunes publicacions a la web o algun vídeo puntual.
Col·laboro activament amb la Fundació Arcadi, que es dedica a la investigació de projectes per trobar tractaments i cura a la Fibrosis Quística, gràcies als mecenes, es pagara aquesta col·laboració personal, que actualment és de 50€ anuals.
A més a més, el grau més alt de mecenes, aporta un 50% del seu mecenatge directament a l'associació.
El contingut del canal és majoritàriament #EnCatalà tot i que és probable que alguns cops em trobeu fent algun stream en castellà, ja que molts jocs de PC als que jugo són multijugador i els companys són castellanoparlants, llavors, per ètica personal, parlo i poso el stream en castellà, tot i que seguiré contestant a tothom en l'idioma en què em parlin, és a dir, si s'escriu en català al xat, es contestara en català.

Galeria

Publicacions

Ho sentim, però no hem pogut carregar els resultats.