Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Huesitos

Streamer i Gamedev

Novetats Octubre

Bones Huesis!!!


Vinc a anunciar-vos que estic preparant un discord personal que tenia abandonat per utilitzar-lo com a discord de la comunitat, amb incentius pels subs de Twitch i els mecenes de l'Aixeta, com no podria ser d'una altre manera.

També us comunico que el joc de Stream Raiders agafarà més pes al canal, ja que veig que te una bona acollida, i que estic ampliant amb un altre joc que veureu properament i que podreu unir-vos per jugar tots junts, serà de mobil i gratuit.

Com a ultima novetat de la que heu de saber cosetes, es que tenim actiu un repte comunitari al canal per aquest mes de Octubre, i que si aconseguim arribar als Huesis al canal de Twitch, em tallaré el cabell (rapadet rapadet, ben curt) i us ho ensenyaré d'alguna manera en video, ja que aixì ho heu volgut en l'ultima enquesta que vaig fer.

També tenim pensats un llistat de reptes comunitaris que anirant venint al canal, tot està en marxa, no ens aturem!

Enrecordeu-vos que és important seguir-me per les xarxes socials per estar atent a quan obre l'stream. Aquí us les torno a deixar per si algú encara no em segueix.


Merci a tots els subscriptors pel suport i als mecenes de l'Aixeta, gràcies Huesis!! 💚
Huesitos
16 Octubre 2020